Image Alt

Amerins treedt af als voorzitter, Janet neemt het over

Amerins treedt af als voorzitter, Janet neemt het over

Amerins de Leeuw verlaat het bestuur

Amerins de Leeuw verlaat het bestuur

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van PSV de Tjongerruiters op 8 april, is Amerins de Leeuw afgetreden als voorzitter. Na 6 jaar zitting te hebben genomen in het bestuur is het voor haar tijd geworden om met andere zaken verder te gaan. Ze zal zich niet vervelen: afronden van haar studie, CH Oranjewoud en Flaeijel.

We danken Amerins voor haar enthousiasme, goede  ideeën en de vele vele uren die ze in onze vereniging gestoken heeft afgelopen jaren. Dankjewel! Namens de leden kreeg ze bloemen en een klok aangeboden.

P1000115

 

Als voorzitter is benoemd: Janet Duinkerken. Heel veel succes & plezier in het bestuur Janet!

Janet stelt zichzelf even aan jullie voor:

Hallo allemaal!

Janet en Rafiki

Janet en Rafiki

Mijn naam is Janet Duinkerken.  Ik ben sinds kort de nieuwe voorzitter van PSV de Tjongerruiters. Mijn man is Roelof van der Glas. Onze dochter rijdt bij de Tjongerruiters en zij heet Anne. Zij rijdt in de clublessen mee bij de pony’s. Anne geniet altijd met volle teugen van deze lessen. Vooral het kletsen tussendoor met de andere leden vindt Anne erg gezellig.

Ik werk op de praktijkschool de Compagnie. Daar ben ik leerkracht en begeleid ik onze leerlingen in de stage. Ik vind mijn werk altijd erg leuk. Het is werkelijk nooit saai! Ik mag graag activiteiten organiseren en doe dat vaak samen met mijn leerlingen of collega’s. Ik hoop dit ook vaak voor de Tjongerruiters te kunnen doen.

Ik ben geboren in Heerenveen en ik woon daar woon ik nog steeds. Mijn hobby’s zijn paardrijden, met vriendinnen afspreken en met mijn gezin lekker uit eten gaan. Ik mag ook graag lezen. Maar het paardrijden staat met stip bovenaan.

Mijn paard heet Rafiki (dat betekent vriend). Ik heb hem zelf gefokt. Zijn moeder is ook nog van mij. Shalanda is inmiddels 28 jaar. Sjaaltje (zo noem ik haar altijd), was vroeger een goede springpony. Ze geniet nu van haar oude dag.

Janet en Shalanda

Janet en Shalanda