Image Alt

Kennismaken met.. Chantal Schaper!

Kennismaken met.. Chantal Schaper!

Wie ben je?

Ontzettend leuk dat ik lid van de club ben!  Ik stel mij dan ook graag even voor.
Ik ben Chantal Schaper, 38 jaar en woon in Heerenveen. Getrouwd met Lolke en we hebben 3 zoons van 14, 12 en 9 jaar. 

Kan je iets vertellen over je paard?

Vanaf mijn 11e ben ik gepassioneerd, ehh zeg maar verslaafd met het paardenvirus. Eerst altijd op de manege in Arum, toen bij een pensionstal. Eenmaal verhuisd naar Heerenveen had ik steeds wel een adres waar ik kon rijden. Toen ook echt met het Friezen virus besmet. 
Ik rijd nu al dik 10 jaar bij Dhr Jonker. Al verschillende merries zadelmak mogen maken, dit is geweldig, wederzijds vertrouwen krijgen en vanuit daar verder werken. 
Zo heb ik nu Yfke te rijden. Zij is een 4 jarige friese merrie. Haar vader is Alwin. Op het moment word ze goed door gereden door iemand die haar gaat uitbrengen bij de IBOB en PAVOcup. Vanuit daar zien wij weer hoe we verder gaan met trainen en eventueel wedstrijden rijden. 

Zo hebben jullie een beetje een beeld van Yfke en mij. 

Tot ziens en heel veel rijplezier!