Image Alt

Kennismaken met… Marjet Lasker!

Kennismaken met… Marjet Lasker!

Wie ben ik?
Ik ben Marjet Lasker. Ik ben 21 jaar en ik woon in Heerenveen en in Groningen. Begin juli ben ik lid geworden van de Tjongerruiters. 
 
 
Kan je iets vertellen over je paard?
Sinds mijn twaalfde, verzorg en rijdt ik al paarden bij hetzelfde adres. Met deze paarden mag ik van alles doen, zo ben ik ermee op ponykamp geweest, heb ik getraind in België en meerdere malen marathon Egypte gereden. Maar echte wedstrijdambities had ik toen nog niet. Totdat er vorig jaar een nieuw paard bij kwam, Denzel. Hij is een 11 jarige ruin van 1,64. Hij heeft al enige ervaring in de dressuursport, dus ik kan nog veel van hem leren. Afgelopen week ben ik voor het eerst met hem gestart, en de eerste winstpunten zijn binnen! Daarnaast gaan we ook vaak het bos in. En af en toe maken we nog een sprongetje.
 
Wat doe je naast de paarden?
Naast de paarden studeer ik Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool. Naast school heb ik nog twee bijbaantjes en sport ik 3 keer in de week. Maar het liefste besteed ik mijn tijd aan de 5 paarden die ik verzorg!
 
Groetjes Marjet Lasker