Image Alt

KNHS

De Tjongerruiters zijn aangesloten bij de KNHS.

De KNHS is er voor iedere paardensporter. Of je regelmatig bij de manege rijdt, geniet van alle prachtige ruiterpaden door het Nederlandse landschap, af en toe met een aanspanning rondrijdt, fanatiek wedstrijden rijdt of bezig bent met de voorbereidingen voor de Olympische Spelen in 2028: de KNHS is er voor jou. Omdat er zoveel verschillende paardensporten zijn met nog meer verschillende paardenvragen, werken we vanuit de gedachte dat iedere paardensporter uniek is en recht heeft op zijn of haar eigen KNHS. Bij jouw KNHS vind je de informatie die jou en je paard helpen om op een mooie, veilige en gezonde manier van je sport te genieten. Samen? Samen delen we onze liefde voor paarden. En dat gunnen we iedereen.

Op de site van de KNHS kun je allemaal informatie over de paardensport vinden.

www.knhs.nl

Rijd je wedstrijden? Dan heeft de KNHS een site ontwikkeld waar je zelf een startpas aan kunt vragen, maar ook je standen kunt controleren en nog veel meer! De moeite waard om je aan te melden en de site eens te ontdekken. (Dit kan alleen als je lid van de KNHS bent)

www.mijnknhs.nl

De KNHS heeft haar eigen regio afdeling. De Tjongerruiters vallen onder de KNHS Regio Fryslân. Hier kun je informatie vinden over onder andere de Friese Kampioenschappen, maar ook over andere activiteiten die ze aanbieden.

www.paardensportfriesland.nl

De regio Fryslân is onderverdeeld in verschillende kringen. De Tjongerruiters vallen onder de kring De Drie Stromen.

www.kringdedriestromen.nl