Image Alt

Onderlinge Wedstrijd Tjongerruiters 20 december 2015

Onderlinge Wedstrijd Tjongerruiters 20 december 2015

Heb je je al opgegeven?P1050034

Op zondag 20 december 2015 wordt vanaf 12:00 uur bij Dekema in Gorredijk weer gestreden om de Titel van Clubkampioen dressuur en springen voor zowel pony’s als paarden.

Je mag dit jaar ook verkleden, hoeft niet; mag wel. Er is een prijs voor de mooiste/beste outfit bij de dressuur en bij het springen, dus leef je uit.

Meedoen kost niets. Het enige wat we vragen is om een prijsje voor de loterij mee te nemen en even de handen uit de mouwen te steken bij het opbouwen en afbreken van het springparcours: velen handen, maken licht werk.

Alle deelnemers ontvangen een herinneringslint aangeboden door Japke Nugter. Ook de prijzen voor de best verkleedde combinatie wordt door haar aangeboden. Bedankt Japke!

Aanmelden
Geef je op door een mailtje te sturen naar tjongerruiters@hotmail.com
Laat ons weten wat je wil doen (dressuur 1 proef, welk niveau) en/of springen (1 oefenrondje, 1 x parcours).

Dressuur: We rijden het eerste proefje dat voor maand december genoemd staat B: proef 6, L1: proef 10, L2: proef 14
Springen: We houden zoveel mogelijk de officiële klassen aan maar willen beginnende ruiters / paarden wel de mogelijkheid geven een ongedwongen rondje te kunnen maken. Geef dus aan wat je wensen zijn dan kunnen we daar rekening mee houden.

P.S. Aansluitend is er voor de vrijwilligers van CH Oranjewoud nog een chinees buffet. Vergeet je niet op te geven bij Marjan Wulff als je daar gebruik van wil maken